Bloggerite din Bacau si Ziua Europei


Intrerup putin sirul articolelor pe teme moto pentru a va anunta ca azi, de ziua Europei, m-am vazut cu bloggeritele din Bacau. Fiecare s-a costumat specific unei tari si am zburat peste trei ore din viata. Eu mi-am luat atitudine de grecoaica: am intarziat 😀

 

De ce v-ar interesa?

 

Dincolo de niste discutii foarte interesante, de Caffe Mignon, un loc foarte linistit si feminin, am cateva surprize pentru voi. Cu ocazia blogmeetului, multi sponsori ne-au facut cadouri. Per total, am plecat acasa doldora de cosmetice (in mare parte), pe care abia le-am carat si ma simteam ca duminica in Bucuresti (zi de carat tone de  mancare in barlog).

Sa-mi fie cu iertare, dar e mai aproape clipa mortii mele de batranete decat cea in care le voi consuma pe toate. Asa ca am decis ca mare parte dintre ele sa vi le fac voua. Deci, stati pe aproape.

In curand vor urma concursuri super!

Pont: 1. va fi si pentru barbati un concurs pe placul femeilor.

Pont: 2. cumparati-va cartea „Moto Lady” pentru ca toate concursurile se vor baza pe ea.

 

Cine a venit?

Majoritatea fetelor abordeaza teme feminine, asa ca invit sa le cititi. O sa va placa! Roxana are un umor fantastic, Claudia are un blog culinar cu niste poze superbe, Anca este as la organizat evenimente (cred ca o sa-i cer sfatul pentru lansarea editiei a 2-a a „Moto Lady”), Daniela este la inceput de drum si avida de informatii, Deea are un blog despre cosmetice, Elena e pasionata de croitorie, Monica isi imparte blogul cu o prietena pasionata de calatorii, Rudia ne-a oferit cate o carte de poezii scrise de ea si Oana are un blog de lifestyle. O sa mai completez lista pe masura ce reasociez aspectul fizic, cu numele si blogul celorlalte fete.

Pana atunci, le multumesc din suflet sponsorilor: Solaris, Dove, B.U., Flormar, STR8, Elmiplant, Sleek Make-up, Famous Luxury Perfumes, GamARde TrioDeluxe, Apidermin si MakeUp Shop. Abia astept sa fac review-uri pentru motocicliste!

12 gânduri despre &8222;Bloggerite din Bacau si Ziua Europei&8221;

Lasă un comentariu