NanoIovita


Precizia nanometrica de respectare a dorintelor tale

Iti place cum scriu? Bucura-te! Pot scrie si pentru tine. Trebuie doar sa-mi trimiti un e-mail pe iovita_andreea@yahoo.com cu mai multe detalii despre dorinta ta. Iti pot scrie reportaje, stiri, review-uri, ghiduri de cumparaturi, tutoriale… carti intregi! Cititorii tai se vor bucura nespus ca le oferi atat de multa calitate! Oferta este valabila indiferent daca e vorba de limba romana sau engleza.

Experienta?

  • Am inceput cu un blog personal, acum sase ani. Tot atunci invatam sa conduc o motocicleta, deci cititorii se tavaleau de ras cand ma citeau.
  • Ca sa vad cum e in mass media, am facut practica la Ziarul de Bacau. Acolo am invatat regulile standard de scriere.
  • In aceeasi vara cu practica, am deschis acest blog pentru fetele motocicliste. Intre timp, s-a iesit de cateva ori la plimbare, s-au format doua grupuri pe Facebook, pagina are peste 600 de like-uri si era cat pe-aci sa se lase si cu un club moto feminin.
  • In cadrul pregatirii pentru Facultatea de Jurnalism, am scris povesti cu nemiluita. Am intrat a cincea si am ajuns a treia, fiindca doi dinaintea mea s-au retras. M-am lasat de facultatea asta fiindca nu mi-a placut, dar am continuat sa scriu.
  • In octombrie anul trecut am lansat cartea „Moto Lady”, prima carte exclusiv pentru motocicliste din istorie! Daca ma contrazici cu vreo dovada, esti binevenit.
  • Imediat dupa lansare, m-am apucat de freelancing si am intrat direct pe piata internationala.

Dovada preciziei nanometrice?

feedback freelancerfeedback indianfeedback odeskfeedback 2 odeskToata lumea a fost multumita de serviciile mele! De ce n-ai fi si tu? Trimite un e-mail la iovita_andreea@yahoo.com si vei avea parte doar de articole excelente!

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s