Sa facem cunostinta


Andreea Ioviță

Data nașterii: 18 iulie 1992   Andreea Iovita

Statut moto: permis: A1 din 2008, A din 2010, conduc o Honda Shadow 125

Mă interesează: tot ce e legat de Grecia, inginerie și afaceri

Moto Lady

Este o carte aflată la ediția a treia, nerăbdătoare să le învețe pe motocicliste tot ce au nevoie pentru a fi femei independente.

Ce găsești în această carte?

Deși scopul întregului brand „Moto Lady” este să te ajute în viața ta de motociclistă, nu o să-ți promit marea cu sarea. Prefer să-ți spun foarte clar și sincer că, în carte, vei găsi:
• Sfaturi bazate pe experiențele personale
• Informații reale legate de ce se întâmplă dacă nu ții cont de sfaturile devenite clișeu
• Studii academice și date tehnice care te privesc personal, explicate pe înțelesul tău
• Detalii prea evidente ca să ți le spună cineva, dar a căror absență te încurcă
• Soluții la diversele probleme pe care doar o femeie le poate avea
• Povești frumoase din istoria moto feminină
• Soluții feminine la probleme tipic masculine (cum ar fi cele de mecanică)
• Informații despre campioanele României și alte motocicliste care ne fac cinste

Ce NU găsești în această carte?

In stilul tipic masculin, ți-aș putea promite întreg Universul, doar ca să-mi cumperi cartea. Prefer, totuși, să fiu sinceră și să-ți spun la fel de clar ce NU o să găsești în această carte:
• Mituri neîncercate oferite ca sfaturi
• Absolut toate informațiile din lumea asta mare legate de motociclismul feminin
• Sfaturi aberante, care sfidează orice logică sau lege a fizicii (sunt multe în lumea motociclismului)
• Review-uri sau teste despre diferite modele de motociclete sau echipamente. Ele se vor schinba mereu, n-are rost să le includ aici
• Exerciții sau trucuri pentru care să nu ai suficientă forță ca să le pui în aplicare
• Tutoriale despre operațiuni complicate de mecanică moto.

Că tot veni vorba, te rog să reții. Toate tutorialele din capitolul de mecanică se referă la întreținerea de bază a motocicletei și explică noțiuni de bază, într-un limbaj cât mai simplu. Nu este intenția mea să te formez ca mecanic șef, ci doar să te ajut să fii independentă.
Insist pe ideea că în carte sunt doar niște sfaturi. Dacă și cum le aplici este strict responsabilitatea ta. Doar pentru că la mine au funcționat metodele, nu înseamnă că la fel va fi și pentru tine.

Tu cine ești?

38 de gânduri despre &8222;Sa facem cunostinta&8221;

  1. Sergiu, xx feb. 19xx, am ratat in mod deliberat examenul pentru B, pentru ca nu invatasem, eram morcovit si credeam ca ma straduiesc pe daiboj. Plus ca ma saturasem sa-mi spuna toti „grabeste-te sa-l dai pana nu trece anul!” A trecut anul…

    Sunt pasager, intamplator.

    Ma intereseaza conceptul de Erotism Urban, oamenii care nu se iau in serios foarte mult, PR-ul „adaptat”, Radiohead si filmele arthouse.

    Cheers si salutari!

    Apreciază

  2. Sunt Adri si invat pentru B. Daca nu-l iau din prima am de gand sa nu mai dau. Pesimista si tot timpul intoarsa pe dos, dupa ce am inceput sa invat pentru B imi doream motocicleta.

    Nu-mi place backgroundul vostru roz,dar va citesc pentru ca aveti continut interesant.

    Spor la treaba!

    Apreciază

  3. In genereal aventurile moto.

    chestia cu rozul e problema personala. daca voua va place e ok. mie de exemplu imi place movul , iarasi, fiecare cu gusturile lui care nu se discuta.

    Apreciază

  4. Minunata initiativa, site-ul si gasca aceasta care incearca sa adune fiintele dragi noua la un loc!
    Site-ul de altfel bine organizat confera o multitudine de informatii si atinge multe aspecte.
    Sper ca familia voastra, a motociclistelor sa creasca, creasca creasca!!!!!!!!

    Apreciază

  5. Numele meu este Iolanda, saptamana asta ar trebui sa dau sala iar poligonul cel mai probabil va fi programat pe 23 iulie. Sper sa iau si A-ul, deoarece tanjesc de multi ani dupa o mobra. Mobra mi-am luat deja un cbr de 125. Perfect pentru o fata de un metru jumate si 40 kg.

    Apreciază

  6. Data nasterii: 94 intr-o zi cu soare

    Statut moto: momentan termin scoala moto … moto ” i’m still searching ”

    Ma intereseaza: dansul , muzica , moto

    Locatie: Galati

    Apreciază

  7. Salutare ! foarte interesant site-ul :d
    Nume : Loredana
    Data nasterii : 6.09.1992
    Locatie : Iasi
    Ma intereseaza : motocicletele ( sport, naked ) , muzica ( pop-rock, rock alternativ, folk, dance ), sa-mi fac prieteni cu care sa impartasesc pasiunea pentru motoare \m/ ;;)

    As dori sa felicit toate fete care au aceasta pasiune. E o dovada de curaj, originalitate, stapanire de sine, si e chiar cool etc. :->

    cine vrea sa mai vorbeasca cu mn ma gseste pe blogul meu , sau pe mailul loredana.harabagiu@yahoo.com

    Apreciază

  8. Salut

    Neydamn te deranjeaza, si ca sa nu fiu nesimtit cateva despre mine. Aproape 23 de ani, sagetator, plaaaac oamenii la nebunie, adica sa socializez sa rad sa cunosc o groaza de lucruri. Blogger de vreo 3 ani, pasionat de multe lucruri ( cel mai mult de fete probabil :)) ), visator, plin de idei, spontan.

    Ca sa iti raspund la intrebarile legate de revista. Scopul ei nu sunt sigur care e, este un hobby de al meu pe care il fac din placere. A fost o dorinta de a mea, printre multele de altfel, si eu de obicei fac orice ca sa mi indeplinesc visele. Si am zis, ia sa fac o revista, oare pot sa o fac? Si am facut-o, si acuma hobby-ul devine si mai interesant, pentru ca prinde la lume. Revista e online, incerc sa o fac sa iasa bilunar. Ca idee, sa fie ceva gen Linux, free, facut din pasiune, open-source, toata lumea contribuie, si iese ceva super misto!

    Ca al doilea punct, ce-ai zice daca ai vrea sa apari in numarul 4? Caci, ma traznii o idee geniala. Adauga-ma pe mess sau feisbuc ca sa vorbim mai mult!

    P.S : am scris aici pentru ca nu am gasit un mail sa te/va contactez.
    P.S : nu stiu care s-a interesat de revista dintre voi doua, deci nu va suparati pe mine =))

    O zi buna !

    Apreciază

  9. Buna.
    Data nasterii: 31.05.1991
    Statut moto: permis cat A conduc o Yamaha XT600. Imi place la nebunie „endureala” 😀
    Locatie: Targu-Ocna

    Felicitari pt Blog. Asfalt uscat fara evenimente neplacute

    Apreciază

  10. M-am gandit sa va las un mesaj … poate facem o colaborare … sunt si eu bikeritza … am permis de o juma’ de an … din pakte nu detin o mobra … dar am un blog … pe care ma stradui sa-l fac cat mai bine … http://www.viatape2roti.blogspot.com … sper sa va placa … deja v-am facut reclama pe el … sper s nu va deranjeze … popicuri si Asfalt Uscat (ptr la primavara k acum e deja tarziu)

    Apreciază

  11. Alex Pacurar
    29 ani, permis A,B,C
    motor:Kawasaki EN 500, model ’94, ocazional Kawasaki ER 6N model ’10 (al logodnicei mele :X)
    Ex militar de cariera, actual „viitor” inginer aero si mecanic de motociclete wanabe!

    Apreciază

  12. ioana giurgea
    32 ani din buzau,de profesie medic,posesoare de suzuki gsr600 ’06…ce imi place?..senzatia de libertate pe care mi-o da motocicleta,,,si faptul ca pot hoinarii in voie …in rest..ce sa va mai zic…imi pare bine ca v-am gasit si sunt incantata de cunostinta!fete cu moto in buzau?prea putine..dar sper sa mai apara,k sunt singura intr-o gasca de 15 baieti(nu ca n-ar fi bine,sunt o printesa)!..daca aveti drum prin buzau…poate ne cunoastem!..asfalt uscat la toata lumea si cati mai multi km…avem ce vedea in ro!puuup

    Apreciază

  13. Eu sunt Laurentiu din Bucuresti.
    Nu sunt pasionat de motoare, dar pe blogul meu puteti gasi idei de locatii de vizitat.
    Scriu despre turismul in Romania si, chiar daca nu toate locatiile prezentate sunt pentru motociclisti, sigur ar putea fi o sursa de inspiratie pentru gasca voastra.

    Apreciază

  14. Name:Swift_Stefan
    Age: 20
    City: Bacau
    Sex : M
    Imi pare bine sa va cunosc ! Sunt aici pentru ca aici trebue sa fiu !
    Prefer motoarele care consuma benzina si au 2 roti,numi plac motoarele noi sau de Lux , Motoarele vechi si dragute zgariate si care trebuesc bijuterite ! Vreau sa merg pe un motor nu cu un Tren !
    Imi place sa ma bag in cele mai Groaznice locuri … ! Nu am un motor preferat dar detin 2 : honda si Honda ! 125 Strada ..250 strada -fuoristrada !

    Apreciază

  15. Gildutza, Honda CBF 500.
    nu ma dezlipesc de motor. nici cand ploua.
    as vrea sa ma intalnesc cu mai multe fete si sa ne plimbam cu motoarele. baietii sunt teribilisti…. si se impauneaza in preajma noastra.. sa-mi ziceti daca sunt intalniri la care participa mai multe fete.
    site-ul e super!!!

    Apreciază

  16. Saru’mana,fetelor. Chris la dispozitia dvs, iunie,26 de veri, asistent medical generalist,viitor medic(anul4), pilot(particular/privat) pe un delfin.(Dauphin As 365 N)
    Sunt motociclist amator, conduc de 4-5 ani un kawasaki zzr1100 si de cateva zile, un Vfr 800 V-Tec.Pentru mine, motocliclismul nu este un hobby,nu sunt inrait, il practic doar in timpul liber. Imi place foarte mult sa merg pe 2 roti,nu am incidente, merg(in genere) linistit in timp ce ascult muzica greceasca la maxim, altminteri, nu plec la drum(lung,evident).
    Desi nu ma pricep, cred ca blogul este ok, sunt postate informatii utile care, dupa umila mea opinie, merita citite.
    Ps:nu am(avut) facebook sau hi5, dar am messenger. Daca aveti intrebari, folositi cu incredere id-ul, il stiti voi.

    Cele bune,aveti grija de voi !

    Apreciază

  17. Salutare,
    Luci sau QTuristu’, calatoresc mai mult pe jos si pe mijloacele de transport in comun, imi plac motoarele le-am prins pana acum in poze… interesant site… Blogul http://qtro.info/ va asteapta sa-l vizitati, daca se poate si in blogroll, multumesc si daca nu iarasi multumesc.

    Drumuri bune va doresc!
    QTuristu’

    Apreciază

  18. Andrei (BB) din 1987 si Capra Neagra (600RR) din 2005. Suntem impreuna de aproape 3 ani. Am mai avut cateva relatii inainte de ea, mai lungi sau mai scurte, unele doar iubiri de o vara. Cu ea a fost dragoste la prima vedere. Cea mai lunga „calarala” cam 20 de ore pireas-patras-thessaloniki-sofia-bucuresti, un treesome :D, cu celalalta dragoste a noasta.
    Momentam studiem in Creta, unde e cald si putem fi impreuna tot anul.
    Asteptam poveshtiri!

    Apreciază

  19. catalin, 41 de ani and counting, cugetator despre chestii anormale, admirator al pierzatorilor de vreme profesionisti, cochetez cu bicileta in jurul lumii si cu motorul pe langa casa. scriu multe chestii, majoritatea tampeniii foarte pe gustul meu si stau la ia-ma nene spre rai. ma intreb de ce nu trece nimeni.

    Apreciază

Lasă un comentariu