Cum merge campania Iuliei?


Se extinde si se clarifica. In ce sens? In primul rand, suma necesara este de 30 000 de euro. In al doilea rand, cei din strainatate pot dona mai usor si mai ieftin. Dar, ca sa nu te tin „in drum”, hai sa detaliem.

Donatii directe din tara

Iti reamintesc ca pe numele ȚÎRLEA LUIZA TUDORA, se poate dona in conturile

RON: RO15BTRLRONCRT00K5252802

EUR: RO27BTRLEURCRT00K5252801

Un mic pont: daca vrei sa scapi de comisioane, mergi si depune banii cash, direct la ghiseul bancii. Transferurile bancare costa, indiferent cum sunt facute si intre ce banci.

Metoda aceasta o voi folosi si eu.

motociclisti fericiti

Oamenii uniti sunt mai fericiti

Donatii directe din strainatate

Oamenii cu suflet mare din alte tari, fie ei romani sau straini, pot dona direct cu cardul, la costuri mai reduse decat ale transferului bancar international, contribuind la aceasta campanie umanitara. Pana acum s-au strans 1790 de euro prin aceasta metoda, de la 22 de contribuitori.  Chiar daca locuiesti in Romania, anunta-ti prietenii din diaspora despre aceasta posibilitate 🙂

Donatii indirecte

De asemenea, pentru cei care vor sa fie mai eficienti, sa doneze si sa cumpere cadouri pentru Pasti in acelasi timp, exista posibilitatea cumpararii cartii „Moto Lady”. 10% din pretul fiecarei carti va fi donat Iuliei. Pana in prezent, 4 oameni au facut acest gest frumos si au comandat 5 carti. Imediat ce primesc banii pe comenzile din acest weekend, merg la banca sa donez procentul.

Cat timp nu vor mai aparea noutati despre Iulia, nu voi mai posta despre donatii. Sper doar ca am insuflat suficienta umanitate si generozitate cat sa fie fata ajutata. Cat despre transparenta donatiilor, voi gasi o solutie tehnica sa fie la vedere datele despre donatiile facute din partea „Moto Lady”.

Paste fericit si o inima mai buna pentru toti!

doneaza din inima

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s