Donatii pentru Iulia


Recent, o motociclista a avut accident in Simeria. Consecintele medicale sunt multe operatii si un picior amputat. Mai recent de atat, fata a fost mutata la un spital din Bucuresti. Toate aceste lucruri costa. Cel putin proteza de picior, din ce stiu din facultate, costa 1000 euro cel mai simplu model, aproape inutilizabil.

Prin urmare, propun sa ne unim si s-o ajutam. Cum?

Donatii directe

Sora ei a deschis doua conturi la Banca Transilvania, unul in euro, unul in lei, pe numele ȚÎRLEA LUIZA TUDORA.

RON: RO15BTRLRONCRT00K5252802

EUR: RO27BTRLEURCRT00K5252801

Un mic pont: daca vreti sa scapati de comisioane, mergeti si depuneti banii cash, direct la ghiseul bancii. Transferurile bancare costa, indiferent cum sunt facute si intre ce banci.

Donatii indirecte

Sunt si oameni care privesc cu suspiciune cazurile umanitare. De asemenea, sunt altii care nu vor pur si simplu sa dea bani fara sa primeasca nimic in schimb. De aceea, de cand am lansat cartea, am decis ca 10% din pretul fiecarei carti sa il donez in lumea moto feminina. In felul acesta, voi primiti ceva in schimb si o ajutati si pe Iulia.

Primul caz a fost cel al lui Ruxi (e link spre articolul unde am anuntat, siteul ei nu mai e valabil), dar pana sa se adune ceva bani, fata n-a mai avut nevoie de ei. Asa ca, o perioada lunga de timp, cei 10% au fost directionati spre campioana la motociclism viteza, Cristina Udrescu. Acum, consider ca Iulia are nevoie mai multa si mai urgenta de acesti bani, asa ca ii voi directiona spre ea.

Haideti sa o ajutam pe fata sa-si refaca sanatatea. La urma urmei, stiti si voi cum e traficul si sunteti constiente ca oricine putea fi in locul ei.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s