Cartea „Moto Lady”: ce-a fost si ce-a ajuns


 

Tu ce parere ai despre cartea „Moto Lady”?

Barbatii au pariat ca va fi un esec, inca din momentul lansarii. In ochii lor, o carte doar pentru motocicliste era inutila, din moment ce o motocicleta si legislatia de rigoare sunt fix la fel si pentru femei, si pentru barbati. Ei bine, nu e asa. Oricat de pasionata de motoare ar fi, o doamna va avea mereu grija sa umble ingrijita, va fi responsabila cu mancarea pentru drum si, in caz ca e singura, va trebui sa se descurce cu reparatiile.

Eu am fost atat de convinsa ca „Moto Lady” le va fi fetelor de folos incat m-am lasat de tigari ca sa am bani s-o printez. Asta s-a intamplat in preajma Craciunului. Acum, in preajma Pastelui, va anunt ca nu mai am carti printate, le-am vandut.

Ce s-a intamplat intre timp? Cum li s-a parut cartea cititorilor? Cum a fost primita de fete?

Varianta pe scurt: am fost felicitata pentru stilul simplu in care e scrisa, am fost certata de barbati pentru mici greseli de mecanica, mi s-au cerut mai multe povesti si mai multe detalii despre echipamentele moto.

Pe baza feedback-ului primit, va aparea editia a doua a cartii „Moto Lady”. Daca vrei sa afli cand apare, te rog sa lasi un comentariu cu o adresa de e-mail valida. Pana atunci, o poti cumpara in format electronic de aici.

Varianta pe lung o gasiti in clipul urmator.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s