Cate carti moto in romana crezi ca sunt?


Iti multumesc pentru ca iti faci timp sa citesti articolul. Intrebarea a aparut pentru ca am ramas in pana de titluri bune de carti. Dupa ce am epuizat tot ce stiam despre alte domenii, a venit timpul sa caut noi carti moto. Cele pe care le-am gasit sigur o sa-ti placa si tie.

„Viata mea pe Hayabusa”

Este scrisa de un roman ce a depasit pragul de 100 000 de kilometri pe aceasta motocicleta. Aceasta carte moto te va tine cu sufletul la gura pe parcusul tuturor celor 169 de pagini si finalul va fi complet neasteptat. Acum, ca-i la reducere, costa 21, 3 lei. Cat costa cu tot cu voucher? Te las pe tine sa afli.

„Zen si arta repararii motocicletei”

Este tot o carte de literatura moto, despre care am scris si in „Moto Lady”. Personajele principale sunt un tata si fiu, a caror aventura se desfasoara in intreaga America de Nord. Foarte filozof din fire, tatal mediteaza mereu la legatura dintre Zen si arta repararii motocicletei. In varianta tiparita costa 35,96 lei si cea electronica este 18,71 lei.

Manual complet de motociclism

Le intrece pe toate celelalte carti moto. Pe scurt, este un curpins al 291 de aptitudini esentiale pentru a conduce motocicleta. Cele 256 de pagini iti vor oferi informatii pretioase despre echipament, mecanica, planificarea diverselor excursii si multe alte detalii utile oricarui motociclist. Cartea aceasta s-ar completa foarte bine cu....

Moto Lady

. Daca din cea anterioara inveti chestii de baza, din cea actuala inveti trucuri care te vor ajuta enorm ca motociclista. De la cum sa ajungi cu parul perfect aranjat la destinatie pana la cum sa te descurci in situatii tipic masculine, niciun detaliu nu este ocolit. Ce sa mai, e o carte pentru motociclste. Cum? Ai citit-o deja? Atunci te rog sa-mi lasi un feedback, indiferent daca e de bine sau nu.

In alta ordine de idei, ce parere ai despre jucariile lego? Am gasit cateva motociclete de jucari numai bune de montat. Ce zici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s