Africa, pe motocicleta


Ieri, 25 octombrie, incepand cu ora 19:00, a avut loc expozitia foto „Into the world”, la Garajul Mccann Erickson. Au fost expuse fotografii din Africa, insotite de scurte descrieri. Ele au fost facute de un cuplu de motociclisti ce au fost in turul Africii. Actiunea face parte dintr-un proiect  numit „Into the world”, de unde si numele expozitiei. Scopul proiectului este de a promova explorarea individuala, conform site-ului oficial.

O poza face cat o mie de obiceiuri africane

Nu a fost nevoie de prea multe cuvinte, din fotografii reies lectii de viata, obiceiuri si probleme cu care se confrunta Africa.  Cateva poze afisau felul in care marocanii vopsesc pielea, dupa o metoda veche de 1000 de ani. Altele afisau copii africani fericiti, chiar daca nu aveau parte nici de strictul necesar. De asemenea, au mai fost afisate felul in care dezvoltarea industriala afecteaza fauna. Cat despre peisajele africane, sunt de vis. Ca sa nu mai vorbim de moschea facuta din chirpici, reconditionata anual.

Motociclistii

Cei doi calatori se numesc Ionut Florea si Ana Hogas. Aventura a inceput din Bucuresti, pe 19 iunie 2011, pe o Yamaha Tenere. Timp de 420 de zile, au vizitat numeroase tari, printre care Mali, Congo, Egipt, Maroc, Sudan, Africa de Sud, Burkina Faso etc. In cadrul expozitiei a fost postat un afis cu urmatoarea excursie pe care vor s-o faca: America de Sud, timp de sase luni. Voi ii puteti sprijini cumparand fotografiile facute in calatoriile anterioare.

Semnat,

semnatura

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s