Prajituri de motocicliste


La asta nu m-am gandit, dar am gasit din greseala, pe Amazon. Mi se pare faina ideea sa apara asa ceva pe tortul special pregatit pentru vreun motociclist. Atata doar ca acele kituri nu sunt comestibile, ca trandafirii aia facuti din zahar (pentru cine stie). Ba mai mult, la prezentarea unuia dintre modele scrie sa nu se lase la indemana copiilor sub trei ani fiindca piesele mici ar putea fi inghitite (aviz mamicilor).

Motocicleta comunista este primul model gasit. Kitul contine doua motociclete asemanatoare cu cele comuniste, doi copaci si doua stegulete. Il puteti vedea aici.

La multi ani din partea Harley Davidson este al doilea model gasit. Conform pozei de prezentare, contine trei motociclete.

Chopper no name este al treilea model gasit. Contine doar o motocicleta si predomina culorile rosu, negru si argintiu.

Forma de motocicleta nu merge la decorat prajituri. In schimb, e buna cand ai o crema care trebuie bagata in cuptor: o sa aiba forma de motor, nu de paralelipiped cum ar avea daca ai pune-o normal, in tava. De asemenea, forma e singura al carei stoc nu e pe terminate. La kituri mai sunt 2-3 bucati.

Semnat,

semnatura

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s