Intrunirea ideala: linistita sau galagioasa?


In privinta intrunirilor moto, sunt tot felul de discutii legate de cata galagie se poate face. Unii adora pocnetele si urletele de motoare, in timp ce altii vor sa doarma si nu pot  in galagie. Cea mai aprinsa discutie pe care am prins-o a fost cu ocazia intrunirii de la Bacau de anul acesta. Pentru cine nu stie, organizatorii au tinut foarte mult la linistea din camping. O parte s-au bucurat ca s-au putut relaxa. Mie nu-mi place sa fie liniste la o intrunire. 🙂

E intrunire MOTO

Asta inseamna ca acolo se intalnesc motociclisti, care au  motociclete. Implicit, mi se pare normal si chiar imi place sa aud zgomot de motor, indiferent daca e la relanti sau turat. Ba mai mult, nu inteleg cum poate cineva sa conduca o motocicleta dar sa-l deranjeze zgomotul ei.

E singurul loc unde poti tura legal

Nu-mi turez motocicleta, ca nu vreau s-o stric. Dar se pare ca pe altii nu-i deranjeaza aspectul si fac cata de multa galagie pot ei. Problema e ca nu sunt prea multe locuri unde pot face asta fara sa aiba probleme. Daca incearca in trafic, risca sa ramana fara certificatul de inmatriculare (din cate stiu). Langa bloc ii reclama pensionarii, care abia reusesc sa inchida un ochi cand e liniste. Copiii adormiti cu greu, se trezesc de la atata zgomot. Poate nici nu le place zgomotul. Si, spre deosebire de cei veniti la intruniri, oamenii astia nu pot alege daca sa doarma in blocul respectiv sau in alta parte.

In anii anteriori, intrunirea de la Bacau se tinea peste drum de blocul meu. Si de dormit, dorm in orice conditii. Am adormit stand in picioare, pasagera pe motocicleta, cu muzica la maxim in casti, cu ochii deschisi (in situatii diferite)…asta ca sa va faceti o idee cam cat de rezistenta sunt la  zgomote si mediu neprietenos. Ei, cand era intrunire, unii motociclisti faceau atata galagie de, cu tot termopanul si geamul inchis, ma trezeau de cel putin trei ori pe noapte.

E galagie

La intruniri vine mai mult tineret, lumea se imbata, se distreaza…e galagie si e normal sa fie asa. 🙂 Daca nu la intruniri, atunci unde altundeva mai poti face cata galagie poti? Pana si in padure, daca urli prea tare, risti sa te „pupe” vreo salbaticiune. Si printre oameni e exclus sa fii prea agitat.

In schimb, cei dornici de liniste, pot dormi in pace acasa. Daca vor cort si vacanta, isi pot lua prietenii la fel de linistiti ca ei si sa doarma la munte, mare sau in padure, departe de orice intrunire moto.

In concluzie, lasati galagia sa fie la intrunire 😛 Ca o sa fie liniste pe saturate pe lumea cealalta.  Sau  n-am dreptate? Voi ce ziceti?

Semnat,

semnatura

Anunțuri

Un gând despre &8222;Intrunirea ideala: linistita sau galagioasa?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s