Vara asta fii trendy(P)


Afara-i frig si bate vantul si vara nu mai vine. In schimb, a aparut deja colectia de primavara-vara 2012 la T!NAR, magazinul romanesc  ce investeste in tineri designeri. Din colectie, am selectat special pentru voi, cele mai potrivite haine.

Camasa 100% din bumbac e feminina, lejera, vaporoasa. Se potriveste atat in vestimentatia de serviciu cat si in tinuta de iesit seara la malul marii.

Pantalonii acestia sigur o sa-ti placa. Sunt negri, tip pana si pot fi purtati oriunde: de la o cina simandicoasa pana la o intrunire de motoare.

Pentru zilele de plaja, pentru cand iti va fi dor de mare, iti recomand sa ai in dulap bluza visurilor tale. E bleu, cu volanase si din bumbac 100%.

Ce parere ai despre hainele propuse? Tu ce ai alege? Ce fel de haine preferi sa porti?

Si nu uita ca  …is a free lady

Sursa foto

4 gânduri despre &8222;Vara asta fii trendy(P)&8221;

  1. atunci este blog de fashion…daca era pt motocicliste prezentai echipamente de dama ,etc nu haine…tu faci cumva sondaje pe aici? esti la jurnalism sau ceva..daca da se explica…preiei articole sau pui intrebari stupide…
    🙂 fetele poarta haine oricum…motociclistele sunt interesate in special de imbracamintea moto…doar nu-ti imaginezi ca in rest umbla goale,nu?

    Apreciază

  2. Sa le luam pe bucatele.
    1. Garantat nu e blog de fashion. E orice vrei tu, dar blog de fashion nu.
    2. Nu prezint echipamente pentru ca nu am gasit reclama pentru asa ceva. Stiu, exista bannere, exista echipamente, dar nu exista bani investiti in asta. Si prezentare asa cum trebuie pot sa fac unei singure geci, unei singure casti etc pentru ca nu am probat mai multe, doar alea pe care le am eu. Daca tii neaparat, am sa fac prezentare pentru astea ale mele, trebuie doar sa spui 🙂
    3. Ce articole am preluat si ce intrebari stupide am pus? Da, sunt la Jurnalism, dar ma vindec 😛
    4. Ai dreptate ca sunt interesate de imbracamintea moto, dar mai mult decat ce am oferit deja (o lista cu magazine unde se gaseste asa ceva) nu am ce sa ofer. Singura varianta ar fi sa prezint modelele noi, dar recunosc ca habar n-am unde as putea gasi asemenea informatii.

    Uite, ca sa nu mai zici ca e blog de moda, imi dau toata silinta ca pe 16 februarie (e foarte importanta data asta, ai sa vezi atunci de ce), sa apara un articol 100% moto, care sigur o sa-ti placa. Nu spun ca sigur o sa apara pentru ca acel articol are la baza un interviu si pot doar sa sper ca acea persoana e dispusa sa raspunda la intrebari. Si fara interviu, nu pot face articolul.

    Apreciază

Lasă un comentariu