La 7 lei, ai trafic cum vrei


Acest articol face parte din campania „MotoLady conduce preventiv!”

Te strecori cu motorul printr-un trafic infernal. Cu chiu cu vai, ajungi prima la semafor. Se face verde şi vrei să treci, dar mai sunt doi care trec pe roşu, şoferii din spate te claxoneaza şi simţi cum începi să te enervezi. Reuşeşti să traversezi intersecţia, scapi de aglomeraţie, dar ceva mai încolo, unul cu maşina îţi sare în faţă. Cu greu reuşeşti să frânezi şi să-ţi salvezi motocicleta de la un accident. Il claxonezi şi, culmea, tot el e nervos. La semafor abia ai scăpat nezdrobită, acum îţi taie ăsta faţa şi apoi te înjură…ce au în cap şoferii ăştia?

Daca ai afla, poate ai sti cum sa conduci astfel incat sa eviti nervii din trafic. Ba mai mult, poate ti-ai da seama si cum sa convingi soferii sa-ti faca loc sa te strecori sau sa-i depasesti.

Totusi, de unde sa stii cum gandesc „conservarii”? Din cartea „Trafic” , scrisa de Tom Vanderbilt. Cu trei ani inainte de lansare, autorul a facut cercetarile necesare. Poate de aceea volumul a devenit bestseller in Canada, SUA si Marea Britanie. Si cat costa informatiile din carte? Sapte lei, daca o cumperi de aici. Daca o iei din alta parte, nu stiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s