Distractie cu cei de la Ducati


Domnisori si domnisoare, pasionati de diferite motoare, au venit din toata Moldova azi, 18 iunie, la Bacau. Atractia a fost inaugurarea noului magazin Coriolan, dealerul celor de la Ducati.

La magazin
“Ducati inseamna pasiune, Ducati inseamna o comunitate…Ducati este o lume aparte” si-a inceput discursul directorul de vanzari, Alin George Nastasa. In continuare, el a tinut sa precizeze succesul rasunator pe care il are noul model Ducati Diavel, stocurile pe trei luni fiind deja rezervate.

Magazinul este decorat simplu, un birou si o vitrina fiind toata mobila. Prin intermediul cataloagelor, participantii au admirat noile modele de motociclete, diferite echipamente, accesorii si piese moto. Intr-unul din cataloage era chiar si un rezervor lila.
Discursul s-a incheiat cu anuntarea unei surprize placute: motociclistii aveau sa mearga in coloana prin centrul orasului, loc in care accesul le este interzis in zilele obisnuite.

Adevarata distractie

Destinatia a fost circuitul de karting “Selena”. Acolo, din multime am auzit un glas care spunea ca “arata foarte razboinic, toate”. Se referea la cele sase modele expuse in parcare, toate de cilindree mare. Ducati Diavel a fost singura motocicleta adusa pe pista pentru a arata tuturor motociclistilor cat este de performanta. Spectacolul a continuat cu un stunt show sustinut de Sorin Zaharia pe o Honda CF4i modificata. Atat de modificata incat contactul la cheie este sub sa. Din discutia cu el, am aflat ca baiatul practica stunt de doar un an si jumatate, dar de patru ani lucreaza ca mecanic moto.

La final, motociclistii au avut voie sa se plimbe gratuit pe circuit, dar nu oricum. Intai toti doritorii au semnat un angajament prin care erau informati asupra unor reguli. Apoi, intrau cate cinci odata si aveau voie sa stea cate cinci minute. Distractia a fost gratis pana la ora 14:00.

Sursa foto: Contrasens (eu nu am poze pentru ca micutul meu fotograf a crezut ca inaugurarea va fi mortala la propriu, asa ca s-a speriat si a fugit unde a vazut dansul cu ochii )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s