Scoli de soferi din toata tara


Primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a deveni motociclista este sa ai permisul pentru A. De asemenea, primele ore de la scoala de soferi influenteaza mult felul de a conduce, de aceea e bine sa ai parte de un instructor responsabil si o motocicleta cat de cat buna. Pentru a scurta cautarea unei scoli de soferi care sa merite banii, am creat o lista valabila pentru mai multe orase din tara.

Bucuresti:

Despre instructorul de la scoala de soferi „Dinu”, Ilinca spune ca „pe langa orele din poligon (n.r.- instructorul) imi mai si povestea ce s-ar putea sa patesc in trafic si cum sa reactionez. „. De asemenea, pe site-ul oficial scrie ca scoala are sediu in sectoarele 1, 4, 5 si in orasul Magurele, din judetul Ilfov. Pretul este de 630 de lei si au in dotare o Yamaha si un Suzuki.

Andreea C. afirma ca „Moto Luis sunt cu siguranta cei mai ok, din toate punctele de vedere. Iar Robert este cel mai bun instructor! „. Conform site-ului oficial, pretul este intre 700 si 1000 de lei, in functie de pachetul ales. Nu este scump pentru ca in acesti bani sunt incluse si iesiri in trafic cu motociclete destul de noi si puternice.

Merry R. spune ca „eu am facut scoala acum 2 ani si un pic, la Adi Moto si tin sa precizez ca e OK”, dar nu precizeaza ce i-a placut la acea scoala. Pe site-ul oficial scrie ca pretul este de 650 pentru categoria A si ca se poate iesi in trafic contra sumei de 100 de lei/ora.

Daca mai stii scoli de soferi care sa aiba fie preturi mici, fie instructori buni, fie motociclete ceva mai moderne (nu comuniste), fie toate aceste calitati, te invit sa lasi un comentariu. Pentru a fi cat mai folositoare informatia ta, te rog sa precizezi care dintre conditiile precizate mai sus le indeplineste.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s