Fotografia de calatorie


Ai fost vreodata cu motocicleta intr-un loc superb pe care te-ai straduit sa-l surprinzi cat mai bine in poze? Desi te-ai straduit mult, ai constatat acasa ca fotografiile tale nu redau nici jumatate din atmosfera de acolo sau prietenii nu par asa entuziasmati ca tine?

Poate ar trebui sa citesti cate ceva despre fotografie.  Eu am gasit pe net trei carti despre asta: „Fotografia de natura„, „Secretele fotografiei digitale pentru incepatori” si „Fotografia de calatorie„.

Personal, o recomand pe a treia pentru ca mi se pare cea mai ieftina si ar fi cea mai utila dintre toate pentru o motociclista, in special daca e iubitoare de calatorii si mai romantica din fire

De ce da? Pentru ca in cartea asta nu gasesti doar niste sfaturi despre cum sa faci o poza, ci si alte detalii adiacente, dar esentiale. De exemplu:

  • cum sa te pregatesti de calatorie
  • ce tipuri de obiective sa folosesti
  • cum sa alegi subiectul, lumina si unghiul ideale

De asemenea, autorul este Michael Freeman, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi si autor al mai multor carti de acest fel. In plus pretul normal, deloc piperat,  este de 35 de lei, dar in aceasta perioada beneficiaza de o reducere de 5%.

De ce nu? Pentru ca folosesti motocicleta mai mult pentru a te deplasa rapid prin oras sau nu-ti place prea mult sa faci poze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s