Dark Angels, club moto frantuzesc


Femei de toate varstele, din toate colturile Frantei, care conduc toate tipurile de motociclete formeaza clubul „Dark Angels”, din 14 iunie 2007.

Scopul?

Conform site-ului lor, obiectivele lor sunt numai doua, dar foarte importante. Primul este de a petrece clipe frumoase in cadrul plimbarilor cursurilor de condus, a atelierelor de mecanica si a altor activitati. Al doilea obiectiv este organizarea de actiuni pentru siguranta rutiera, dar si in scopuri caritative (copii defavorizati, mediu etc).

Scurta istorie

„Ideea crearii unui club moto feminin mi-a venit vazand ca numeroase cluburi si site-uri sunt mixte si adesea femeile nu indraznesc sa puna toate intrebarile care le trec prin cap, de frica sa nu  para ridicole in ochii persoanelor mai experimentate.” a scris Jenny, presedinta clubului, pe site-ul lor.

„Totul a inceput cu grupul <<Dark Angels>> creat pe Yahoo. Apoi, pe masura ce numarul membrelor a crescut, a devenit tot mai necesar crearea unui forum.” mai scrie ea, pe acelasi site.

Situatia din Romania

La noi inca nu exista un club moto format exclusiv din femei. A fost o incercare de acest gen acum cativa ani, incercare care a esuat. Cu toate acestea, la sfarsitul lui 2010, alte motocicliste au reluat initiativa si clubul este in curs de formare.

Fiind primul club de acest fel la nivel national, lumea e putin debusolata. Care e rostul unui asemenea club? Ce, fara club nu va puteti plimba impreuna? spun unele voci. Tocmai de aceea, pentru a clarifica situatia si pentru a arata ca nu-i nimic nou in asta, v-am prezentat unul dintre cluburile moto feminine din Europa.

Surse foto: 1, 2, 3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s