Fii moto chiar si iarna (III)


Inainte de a da caldura, va mai prezint o serie de carti, in speranta ca va vor fi folositoare. De data asta, ele sunt scrise doar de femei, motocicliste ca si voi.

Kiwis might Fly – Polly Evans

Polly Evans a fost o femeie cu o misiune. Pana sa se mute in Noua Zeelanda, Polly a vrut sa vada cu ochii ei aceste specii pe cale de disparitie. Aventurandu-se in taramul marilor copaci kauri si a micilor pasari kiwi, ea exploreaza tara candva cucerita de mauri.

sursa

The Perfect Vehicle -Melissa Holbrook

„De la mama am invatat sa scriu imediat note de multumire pentru o varietate de ocazii”, scrie Melissa Holbrook. De la scoala de dans a d-lui King am invatat cum se face o reverenta si, credeti sau nu, ce sa fac daca mi se ofera noua tacamuri asezate in acelasi loc…de la motocicleta am invatat, practic, orice altceva

(sursa)

Easy Motorcycle Riding -Theresa Wallach

Din pacate, nu am gasit nicio prezentare a acestei carti, ci doar un review in care este laudata abilitatea Theresei Wallach de a conduce motocicletele.

Ati auzit de vreuna din cartile recomandate? Pe care ati citit-o, daca ati citit? Ce v-a placut cel mai mult? Despre ce alte carti despre motociclete ati mai auzit? Si,mai ales, ce parere aveti despre citirea lor?

sursa foto: 1 , 2, 3

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s