Fapte bune de Craciun


Mai multe cluburi moto din tara au organizat acte caritabile, cu ocazia Craciunului. Incepand cu 15 decembrie si pana in ajun, motociclistii de pretutindeni au facut cadouri celor mici.

Heavy Riders

O parte dintre motociclistii clubului din Ploiesti au impartit dulciuri tuturor copiilor intalniti pe strazile orasului. „Nu facem asta pentru ca vrem sa incercam sa spalam vreo imagine, o facem pentru ca vrem. Noi consideram ca e nevoie.” a declarat Tiberiu Militaru, vicepresedintele clubului, pentru „Antena 1”. La final, ei au trecut pe la un orfelinat.

Timisoara Choppers

Copiii din satele care apartin judetului Timisoara au avut parte de o bucurie zilele acestea. Motociclistii le-au adus cadouri si le-au permis celor mici sa se suie pe motociclete. La randul lor, copiii le-au urat toate cele bune celor care l-au inlocuit pe Mos Craciun.

Moshociclistii se intorc!

Daca cei din provincie au dat cadouri si copiilor obisnuiti, motociclistii din Bucuresti au ales sa-i viziteze doar pe cei defavorizati, conform site-ului moshociclistii.wordpress.com. A treia editie, ca si celelalte anterioare, au avut loc cu scopul precis de a aduna centimetri de zambet, dupa cum precizeaza chiar ei intr-un comunicat de presa.

In concluzie, se pare ca acesti motociclisti s-au pregatit de Craciun strangand cadouri pentru cei mici. Bravo lor si tot respectul!

3 gânduri despre &8222;Fapte bune de Craciun&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s