Intalnire cu tinerele motocicliste


Toate cele patru fete roiesc pe langa o masa alba, dintr-un local din magazinul „Unirea”. Sunt aranjate, ingrijite, vesele si…feminine, in ciuda faptului ca merg pe motocicleta.  Ele se apropie de mine si Corina, o alta motociclista, ca sa ne atraga atentia, sa le vedem. Acum suntem sase.

Facem cunostinta, ne pupam pe obraz, luam loc la masa si conversatia decurge de parca n-ar fi avut un inceput si nici nu ar fi fost intrerupta vreodata. Palavragim vesele despre clubul pe care vrem sa-l infiintam, ce nume sa-i dam, daca sa fie local sau national si ne amuzam de parerile baietilor. Desi subiectul nu este epuizat, noi il schimbam cu altul. Povestim despre motocicletele pe care le avem sau urmeaza sa ni le cumparam, oferind sau cerand sfaturi, in functie de experienta. Ne plictisim si de subiectul asta, asa ca radem si ne miram de intamplarile fiecareia din trafic.

Ne despartim cu promisiunea ca vom tine legatura, la vara ne vom plimba impreuna cu motoarele. De asemenea, Corina ne-a invitat in Ploiesti, orasul ei natal, sa vedem mandrete de „Jazz Caffe”, locul de adunare al motociclistilor.

Azi, la o zi dupa ce le-am vazut, am ramas cu un gust placut. Ne-am inteles foarte bine si sunt din ce in ce mai ferm convinsa ca aparitia clubului moto feminin este iminenta.

Nu am stabilit cand si unde va fi urmatoarea intalnire a motociclistelor, dar daca mai sunt doritoare, sa spuna. Vor fi anuntate de indata ce se va stabili ceva concret.

2 gânduri despre &8222;Intalnire cu tinerele motocicliste&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s