Fii moto chiar si iarna (II)


Cu o luna in urma va recomandam carti despre performanta moto si imbunatatirea stilului de a conduce. Acum, cand mai e putin pana la terminarea anului si cand afara este tot mai frig, va arat niste carti, tot despre subiecte moto, potrivite pentru a fi citite la gura sobei.

  • The Rugged Road

Fara drumuri, fara ajutoare- direct spre Sahara, prin Africa ecuatoriala si apoi spre sud, la Cape Town- in 1935, fara sa aiba macar o busola! E de departe cea mai uluitoare calatorie cu o motocicleta Panther din toate timpurile. Hotarate sa continue, in ciuda nomazilor, furtunelor de nisip, caldurii, ploilor, problemelor si politicii, Theresa Wallach si Florence Blenkiron au incheiat o calatorie care ar putea fi cu mult deasupra celor facute in prezent. (sursa)

  • Vand kilometri

Un om, o motocicletă, 26.000 km, 4 luni, 13 ţări. Peste 500 de imagini incredibile şi multe pagini de poveste în 43 de scrisori. „Vând kilometri” deschide în premieră pofta cititorilor români pentru literatura de călătorie. Jurnal de drum şi album de fotografie, acest volum înseamnă întâlnirea unuia dintre cei mai valoroşi fotoreporteri români nu doar cu un public înclinat spre aventură, ci şi cu o lume care aşteaptă să fie descoperită. (sursa) Lansarea cartii este la ora 18, joi, 2 decembrie, la Clubul Taranului, pe Kisseleff nr 3, Bucuresti.

  • One Man Caravan – Robert Fulton

Este o apreciere personala, ilustrata si cu trasaturi de autobigrafie a unui tanar din anii ’30 care a facut o calatorie in jurul lumii. In aceasta carte, el a descris experientele sale in Europa, Africa, Orientul Apropiat, Orientul Indepartat si America de Nord, experiente acumulate in 17 luni si aproape 65 000 km. (sursa)

Sper ca aceste carti sa va mai aline dorul de motocicleta si sunt tare curioasa care dintre ele le-ati citit sau aveti de gand sa le cititi.

Sursa foto: 1, 2, 3, 4

Anunțuri

Un gând despre &8222;Fii moto chiar si iarna (II)&8221;

  1. Am citit cateva pasaje din cartea „Vand kilometri” postate pe blog de autor si sper sa reusesc sa cumpar aceasta carte, deoarece din punctul meu de vedere chiar merita citita!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s