Fii moto chiar si iarna (I)


Cand e mult prea frig afara pentru a se mai circula cu motocicleta, barbatii isi ocupa timpul liber mesterind la ea sau modificand-o in fel si chip. In schimb,voi nu prea aveti alta ocupatie, tot din domeniul moto.

Din fericire, motociclistele de pe forumul site-ului celor de la Kawasaki, au creat o lista de carti  si DVD-uri pe care ele le-au citit/vazut si sunt legate de motociclism:

  • Total Control: High-Performance Street Riding Techniques – Lee Parks

„Total Control” ofera ceea ce alte carti despre inalta performanta pe circuit pot doar sa promita: practicarea exercitiilor expuse in aceste pagini iti va imbunatati semnificativ abilitatea de a controla orice motocicleta. Bazata pe tehnicile probate de campionul national Lee Parks, supranumit „Practicantul  pilotajului avansat”, aceasta carte este cea mai rapida si sigura cale de a putea controla motocicleta. (sursa)

  • Twist of the Wrist II -Keith Code

Daca esti in cautarea celei mai clara, rapida si eficienta cale de a-ti imbunatati tehnicile de condus, indiferent daca esti o bikerita de weekend sau circuli foarte des, ai sa gasesti aceasta cale pe DVD-ul Twist of the Wrist II. Acest film iti ofera informatii  precise despre cum sa faci motocicleta sa lucreze cu tine, nu impotriva ta. (sursa)

  • Proficient Motorcycling – David Hough

A pilota o motocicleta poate fi o activitate periculoasa dar citirea cartii „Proficient Motorcycling” poate reduce semnificativ acele riscuri prin invatarea oamenilor cum sa conduca mai sigur si mai inteligent. Indiferent daca sunt incepatori sau veterani, cititorii cartii au garantia ca vor gasi informatii, exercitii si trucuri de pilotaj care nu se gasesc in nicio alta publicatie din lume. „Proficient Motorcycling” ofera informatii despre hazard, probleme meteo, animale salbatice, mersul cu pasager si mersul in grup, pe langa multe alte subiecte. (sursa)

Voi ce carti despre motociclism ati citit? Sau ce alte carti din domeniu mai cunoasteti?

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Fii moto chiar si iarna (I)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s