Campionii la motociclism viteza


Pentru ca se anunta un sezon lung si friguros, pentru a nu va plictisi si pentru a anima atmosfera, noi va propunem un joc tipic feminin. Mai jos aveti o scurta caracterizare si o poza pentru patru dintre cei mai faimosi campioni la motociclism viteza ( ca la concursurile de miss 😀 ).

Tot ce trebuie sa faceti voi este sa votati care dintre ei vi se pare cel mai frumos (din orice punct de vedere) si, eventual, sa va motivati alegerea. Campionul cu cele mai multe voturi

va avea parte de un adevarat portret la sfarsitul sezonului.

Sa incepem:

Valentino Rossi

Poate cel mai celebru motociclist al zilelor noastre, Rossi a devenit aproape un simbol pentru ramura de motociclism viteza. Are si de ce, doar a fost de 9 ori campion mondial in domeniu. In rest, are 31 de ani, a concurat pentru Honda in trecut, dar momentan este la Yamaha.

Casey Stoner

Originar din Australia, Casey se pare ca era foarte talentat intr-ale motociclismului, avand in vedere ca la 3 ani deja avea motocicleta lui. Si-a inceput cariera in enduro. Desi a avut succes, la 14 ani s-a mutat in Anglia impreuna cu familia lui pentru a putea participa la curse de motociclism viteza. In prezent, are 24 de ani si ultima realizare este castigarea locului 5 la Moto GP, in Malaysia.

Dani Pedrosa

Din 2001,  cand a debutat la clasa de 125 cmc, pana in prezent,  Pedrosa a ramas fidel celor de la Honda. Se pare ca acest lucru nu i-a adus foarte mult noroc, deoarece cariera lui moto a fost marcata de numeroase accidente: unul in 2003, unul in 2008 si altul in 2009.  In afara curselor, tanarului de 25 de ani ii place sa se uite la filme, sa se joace la calculator si sa fie in compania prietenilor lui.

Jorge  Lorenzo

Spaniolul de 23 de ani a ajuns pe locul 1  de 7 ori doar anul acesta, din totalul de 12 urcari pe podium.  A atras atentia asupra lui inca de la primele 5 curse, care au avut loc la 15 ani. Desi a debutat la motociclism viteza de la o varsta atat de frageda, el a mai participat la concursuri de enduro, in copilarie. La ora actuala, in timpul liber ii place sa asculte muzica si sa stea pe internet.[poll=7]

2 gânduri despre &8222;Campionii la motociclism viteza&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s