Motociclistii incepatori au fost informati


Numerosi pasionati de motociclism au aflat informatii utile despre acest sport, ieri seara, la cafeneaua „2 roti”. Cel care a avut rol de „profesor” a fost Cristi Capitanu, un motociclist cu 20 de ani de experienta in domeniu. El le-a vorbit incepatorilor despre conduita preventiva, importanta vitezei in caz de accident, mersul cu pasager, echipamentul de protectie,  costurile legate de achizitionarea unei motociclete si importanta intretinerii acesteia.

„Trebuie sa fii constient ca, atunci cand te-ai suit pe motocicleta, tu esti responsabil pentru ce ti se intampla. Cat despre conduita preventiva, e necesar sa iti faci simtita prezenta. Da flash-uri, faza lunga, claxoane…orice este nevoie ca sa stie soferii ca esti acolo” le-a spus Cristi Capitanu incepatorilor.

De asemenea, el a mai amintit ca viteza  si echipamentul de protectie influenteaza mult consecintele unui eventual accident, uneori chiar putand face diferenta dintre viata si moarte. Totusi, el nu a uitat sa precizeze ce trebuie sa faca atat motociclistul cat si pasagerul, atunci cand pleaca la drum.

Cristi Capitanu a fost profesor pentru o ora, cu ocazia evenimentului organizat de aceasta revista (Moto Lady), alaturi de cafeneaua „2 roti”. Scopul actiunii a fost prevenirea accidentelor moto prin educarea viitorilor motociclisti si a incepatorilor.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Motociclistii incepatori au fost informati&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s