Honda CB 500, ideala pentru toti incepatorii


O motocicleta frumoasa, de tip naked si poate cea mai fiabila dintre toate este Honda CB 500.

Aspectul

Desi fara carene si cu motorul la vedere, aceasta motocicleta isi pastreaza formele line, unduietoare, fara sa aiba niciun element care i-ar da un aspect agresiv.

Motorul

Datorita celor patru timpi ai motorului, pilotul nu va avea parte de  explozii de putere si, implicit, o controleaza mai liniar. De asemenea, tot datorita celor patru timpi, motocicleta polueaza mai putin si are o eficienta sporita cu privire la consumul de combustibil.

Avantaje si dezavantaje

Dintre avantaje, numeroase de altfel, fac parte  consumul redus, pretul mic, fiabilitatea, faptul ca motocicleta cantareste putin si „iarta” greselile pilotului, conform cititorilor site-ului ciao.co.uk.  Lipsa parbrizului, puterea destul de mica sau confortul sunt printre putinele dezavantaje enumerate de posesorii de Honda CB 500.

Sunet Honda CB 500„Este exact ceea ce vreau eu de la o motocicleta: aspect simplu, naked, consum redus, motor care sa nu se tureze ca nebunul ca sa pot sa fiu linistit cand cumpar la mana a paispea si fiabilitate ca doar 2 min ce m-am uitat pe google am citit ca a facut unul cu ea 150.000km si merge ca in prima zi, si sa nu uitam: pret digerabil!” a spus Styx, care isi cauta viitoarea motocicleta.

Se pare ca reputatia ei ramane la fel de buna si dupa achizitionare. Astfel, Knee, un fost posesor de Honda CB 500, zice ca:

„Motorul  merge super!Nu am ce sa-i reprosez, poate acea instabilitate la viteza mai mare. Oricum,la clasa ei, zic eu, e cea mai reusita. Sa nu uitam ca e cea mai fiabila japoneza(la marca ma refer). Pentru cine vrea sa incepa sa mearga pe 2 roti as spune ca e motorul ideal. In plus fuge de rupe, in primele trepte nu cred sa ai rival pe 4 roti.”

Voi ce parere aveti despre aceasta motocicleta?

Un gând despre &8222;Honda CB 500, ideala pentru toti incepatorii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s