Cu incepatorii la plimbare


Nu doar campioanele moto fac ceva pentru acest domeniu. Irina, o motociclista obisnuita, impreuna cu echipa „Oricemoto” si alti motociclisti experimentati organizeaza in mod regulat plimbari special dedicate incepatorilor.

Rezultate anterioare

La primele trei intalniri au venit  patru fete in total, dar progresele nu au intarziat sa apara. „Cel mai elocvent exemplu este cel al uneia din fete, care la prima ei excursie, fara sa aiba experienta, a mers foarte greu si cu teama, era sa rateze  o curba, iar la a doua iesire, se vedea ca a priceput ce i s-a spus, ca merge frumos si cursiv, reduce viteza inainte de un viraj, apoi accelereaza treptat” ne-a declarat Irina.

Plimbarile din prezent

Excursiile se organizeaza in fiecare sambata. Locul si ora intalnirii se aleg de comun acord, iar destinatia este propusa de organizatori, in functie de dificultatile pe care le implica. Viteza este stabilita de cel mai lent din grup si la cate o oprire i se explica fiecaruia in parte unde a gresit si cum sa corecteze. De asemenea, incepatorii au parte de explicatii si inainte de a pleca la drum. Detalii si poze se pot gasi aici si aici, iar cine vrea sa se inscrie poate trimite un e-mail la adresa contact@oricemoto.ro

Trecutul si viitorul actiunii

Ideea dateaza de acum cativa ani, cand un motociclist lua la plimbare incepatorii, in cadrul intalnirii saptamanale de la Arcul de Triumf. Cu timpul, actiunea a devenit mai organizata pana s-a ajuns la forma actuala. Urmatorul pas ar fi ca plimbarile de acest fel sa aiba loc si in provincie, dar deocamdata nimeni nu misca nimic. Totusi, nu uitati:

„Cel care ia la drum un incepator are obligatia morala (in cazul in care stia dinainte despre ce partener de drum e vorba) sa ii serveasca drept exemplu pozitiv si sa il aduca pe celalalt intreg acasa.” (Irina)

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Cu incepatorii la plimbare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s