Antrenamentele de stunt


In spatele tuturor acrobatiilor moto se afla numeroase ore de antrenament. Pentru motociclistele pe care le-ar tenta acest sport (sunt deja doua), noi am aflat mai multe detalii direct de la liderul grupului Lemon Bikers.

E bine de stiut ca primul lucru pe care o fata il face este pregatirea motocicletei prin verificarea placutelor si discurilor de frana. Apoi, sportiva practica, un fel de incalzire, pentru ca ceea ce va urma o va solicita destul de mult. In continuare, are loc antrenamentul propriu-zis in care numarul de scheme depinde de dificultatea lor.

Cei de la Lemon Bikers se antreneaza zilnic, intre doua si cinci ore dar sunt unii sportivi care se antreneaza saptamanal, conform declaratiilor liderului clubului. Cum nu exista un teren special amenajat, locatia variaza foarte mult.

Printre dotarile pe care ar trebui sa le aiba un teren special amenajat se numara asfaltul foarte dens si neted, iluminarea nocturna si eventual sa fie asigurate servicii de asistenta medicala. Poate daca ar exista asa ceva la noi, ar avea cine sa reprezinte Romania la competitiile din strainatate.

Dar, pana atunci, fetele care practica moto stunt pot fi admirate la Predeal, in perioada 23-25 iulie, in cadrul East European Show. Cele care vor mai multe detalii, le pot gasi aici

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s