Genuncherele pastreaza piciorul frumos


E vara, e cald, combinezonul sau echipamentul obisnuit devine tot mai greu de suportat. Totusi, nici complet neechipate nu se poate circula pentru ca ranile, ghipsul si pansamentele arata foarte urat pe o femeie. Prin urmare e recomandat sa se inlocuiasca echipamentul cu altul de vara. Cum despre armura v-am informat deja, azi a venit randul genuncherelor.

Cum sunt?

Protectiile pentru genunchi pot fi confectionate din mai multe feluri de materiale, in functie de sportul moto pentru care sunt folosite. Astfel, cele hard, ideale pentru enduristi, sunt facute din carbon in timp ce cauciucul este folosit pentru fabricarea celor soft si medium, special destinate calatoriilor pe asfalt, conform declaratiilor patronului de la Kronau Moto, un magazin de echipamente.  In afara de materialul din care sunt facute genuncherele, cele enduro sunt usor de diferentiat de cele stradale prin faptul ca nu au acea bucata de material menita sa protejeze rezervorul de eventualele zgarieturi.

Cum se asorteaza?

Din cauza modului de prindere, genuncherele nu prea se asorteaza cu pantalonii evazati fiindca se formeaza niste cute complet inestetice. In schimb, pe niste blugi negri si conici arata traznet, in special pentru ca nu ies prea tare in evidenta deci sunt sanse mai mici sa semeni a Robocop. Daca nu esti genul care sa poarte pantaloni mulati, poti sa-ti iei niste blugi largi, de rapperita si sa strecori genuncherele pe dedesubt.

Cat costa?

In cazul genuncherelor noi, preturile variaza intre 80 si 170 de lei, in functie de scopul pentru care au fost create. Spre exemplu, cele hard sunt ceva mai scumpe datorita protectiei mai bune oferite. Pe piata echipamentelor sh, la o simpla cautare pe internet, se poate observa ca, in medie, o pereche costa 50 de lei sau 85 de lei daca se iau la set cu niste cotiere. Din fericire, acest tip de echipament nu se schimba periodic, ca la casti.

Atentie! Conform declaratiilor patronului de la Kronau Moto, genuncherele protejeaza doar in caz de accident; ele nu previn aparitia durerilor reumatice.


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s