Iasul, capitala motoarelor pentru 3 zile


In perioada 9-11 Iulie s-a desfasurat cea de-a VI-a editie a intrunirii MotorFest de la Iasi. Ca si in anii trecuti, organizatorii  (membrii clubului East Side Dogs M.C. Iasi) au incercat sa aduca ceva nou, ceva spectaculos dar si ceva placut.

Intrunirea ce a tinut trei zile si trei nopti a adunat sute de pasionati de motociclism, ce au avut ocazia sa se distreze in Tabara Ciric. Evenimentul nu a fost lipsit de bine cunoscuta parada ce s-a desfasurat pe toate arterele importante ale Iasului, incheindu-se cu un spectacol de stunt show sustinut de Lamaie si Corina de la Lemon Bikers. Nici concursurile nu au fost de trecute cu vederea, cel mai asteptat de barbati fiind cel de „tricouri ude”, la care a castigat ca deobicei Raluca de la Free Wolfs. Si finala Campionatului Mondiala fost urmarita de toti motociclistii pe  ecran imens instalat in camping.

Mai mult decat atat, motociclistii au fost incantati de concertele rock si folk ce au fost sustinute de talente din Iasi, concerte ce au fost urmarite cu o bere (sau mai multe) rece in mana. 🙂

Intrunirea a fost un succes, cel putin asa sustin majoritatea participantilor, ce s-au distrat foarte bine in cele trei zile:

„A fost o intrunire pe cinste, cu bere rece, si surprize placute” ne-a spus Andreea din Piatra Neamt.

P.S. Va astept  in articolul urmator cu un interviu  de la prima motociclista din Romania ce participa la un stunt show.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Iasul, capitala motoarelor pentru 3 zile&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s