Tineti minte unde va parcati motoarele


Ca eu n-am facut asa si tare rau mi-a parut. Dupa o escala la o revolta si inca una la un accident moto, am ajuns cu mobra pe la politie, sa iau niste date afisate pe pereti.

Traversez vesela orasul, dupa ce vad cladirea in care aveam treaba parchez motocicleta in primul loc gasit, scot casca si plec. Cu greu imi croiesc drum printre oameni (abia am reusit sa transcriu ce aveam nevoie!), ies afara si ma gandesc speriata ca nu mai stiu unde mi-am lasat motorul. Nu-i bai, am uitat si cu alte ocazii, dar intuitia m-a salvat.

Numai ca de data asta vesnica intuitie, nu se stie de ce, era suparata pe mine si m-a condus pe o strada gresita. Cu geanta pe umar, casca in mana, capul in jos, amarata, suparata, am mers de 2-3 ori pe drumul ala. Ba chiar m-am scormonit dupa chei si nu intelegeam deloc cum a fost posibil ca hotii sa-mi convinga mandra sa porneasca din moment ce cheile erau la mine. Ma intrebam daca am lasat-o pe liber de-o putut s-o mute sau daca era vreun amic prin zona cu chef de glume… mi-au trecut prin cap fel de fel de scenarii. Ba chiar am vrut sa ma duc si in alte directii, dar in intersectie am decis ca nu fusesem in veci pe acele meleaguri.

Intr-un final, cu oleaca de voce, intreb doi oameni daca mi-au vazut motocicleta, ca eu am pierdut-o. Au fost martorii tuturor turelor mele de-a lungul strazii, caci stateau sprijiniti de un gard si m-am gandit ca sigur m-or fi vazut cand si pe unde am parcat-o. Din pacate, nu m-au vazut dar dupa ce le-am spus pe unde am venit, imediat m-au indrumat „tot inainte si la dreapta”.

Si uite-asa, datorita a doi oameni buni mi-am recuperat motocicleta, ca altfel ma rataceam mergand pe jos in drumul spre redactie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s