Mult vrum vrum si o parada


In mare, asta a avut loc in weekend-ul care tocmai a trecut, in cadrul intrunirii motociclistilor de la Bacau. Pentru doua nopti, „domiciliul” bikerilor a fost Insula de Agrement si dintre metodele de a te distra au facut parte tot felul de concursuri, o parada si cascadorii cu motocicleta.

„Joaca” lui Hidi Miki si alti cascadori, trick-urile lor au fost partea cea mai savurata, atat de motociclisti cat si de cei din afara domeniului. Wheelie si stoppie cu sau fara pasagere frumoase, cerculete, ATV pe doua roti… nimic n-a lipsit in cadrul spectacolului din centrul orasului.

Parada, ca orice parada de altfel, a fost cea mai buna ocazie a motociclistilor de a-si etala noile sau mai vechile achizitii, fie ele in materie de femei, motoare sau noile pozne pe care le pot face pe doua roti. Daca e sa ne luam dupa oamenii care pozau pe strada si cei care au iesit la balcon,  putem afirma ca cei din afara domeniului moto au fost placut surprinsi de perucile colorate, existenta a cate trei sau mai multi oameni pe o motocicleta, mersul pe o roata si unele fete aproape goale.

Cine nu a fost la intrunire, fie ea motociclista sau nu, ar trebui sa regrete. Sigur s-ar fi distrat. Ar fi putut sa admire barbati in adevaratul sens al cuvantului la proba de forta, eventual chiar sa-si aleaga pe unul. Ar fi putut sa ii cunoasca pe cei mai iscusiti intr-ale motociclismului prin intermediul concursului de mers incet. De asemenea, ar fi putut asista la concertul celor de la Parazitii ori al altor trupe underground sau pur si simplu sa se delecteze cu burnout-ul si rateurile motociclistilor mai galagiosi.

Cat despre cei inca morocanosi fiindca n-au putut sa doarma… e o intrunire moto, cu mult tineret, oameni veseli…la cata liniste v-ati fi asteptat?

Per total, v-a placut intrunirea?

sursa poze

Daca ti-a placut, voteaza-ma

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Mult vrum vrum si o parada&8221;

  1. interesanta per total…anul asta am fost doar pieton/fotograf la intalnire, la anul sper sa vin cu Dominator-ul (si „dominatoarea” in spate).
    Multumesc pentru citarea sursei foto – imi apartin 🙂

    Apreciază

  2. eu unu am fost si la cluj unde au fost mai multi ca aici, dar la cum m-am distrat aici nu m-am distrat la cluj. a fost super tare, parada, plimarea cu barca(cu pluta is de mic) apoi plimbarea prin oras cu motoru si restul ce a mai fost. per total beton.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s