Iti arat eu tie!


In seara asta trebuia sa ma vad cu cineva doar ca am pus problema intr-un mod atat de fioros incat persoana respectiva a facut atac de panica si a devenit de negasit. Dupa ce ma agit ca un Pepsi sa fac rost de toate cele trebuincioase unei plimbari moto, omul dispare. Am sunat cat am sunat, m-am lasat pagubasa si am plecat val-vartej pe Magura.

Cei care nu cunosc zona sunt informati ca, la iesirea din oras, exista un sens giratoriu, un drum drept si apoi niste serpentine delicioase. Mai aveam putin si scoteam flacari prin viziera la cat eram nervoasa. I-am dat tare in speranta ca ma calmez, dar niste afurisiti din fata mea aveau tabla mult prea tare ca sa-mi permit luxul de a trece prin ei. Prin urmare, ii depasesc.

Intai o masina normala, in conditii de siguranta, apoi o Dacie papuc care circula cam pe dreapta. Din sens opus venea o alta Dacie, dar la starea mea de spirit si conditiile de atunci, mi s-o parut ca incap in depasire. Ii dau gaz sa scap mai repede de situatie si cand ma bagasem aproape de tot in coloana, cel de pe contrasens imi arata furios….pumnul???

Am crezut ca nu vad bine, atat de socata eram. Pana acum am mai vazut oameni care gesticulau sau dadeau din gura cand se uitau la mine, dar chiar sa-mi ofere privelistea pumnului inca n-am vazut. Oare o fi din cauza faptului ca m-am tuns si un numar ingrijorator de soferi ma cred baiat? Sau pur si simplu dacistul era proaspat iesit din padure? In orice caz, trebuie sa circul regulamentar ca la noile atitudini soferesti, oi manca naibii si bataie daca ma crede careva un mascul nu prea solid :-s

4 gânduri despre &8222;Iti arat eu tie!&8221;

  1. Nu l-am sicanat. Pur si simplu nu am tinut cont de el atat cat ar fi trebuit 😀 Cu alte cuvinte, l-am facut sa (ma) vada cum sunt tratati motociclistii de catre soferii recent coborati din copac.

    Apreciază

Lasă un comentariu